بهترین منابع کربو هیدراتی برای ترشح تستوسترون در بدن
یه سوال مهم .... آیا تمام غذاهای کربوهیدراتی با هم برابر هستند؟ جواب این سؤال قطعاً خیر است. زمانی که ما به نقش کربوهیدراتها روی افزایش ترشح تستوسترون میپردازیم، تفاوتهای بسیار زیادی بین کربوهیدراتها وجود دارد. من بهشخصه در زمینه تاثیر کربوهیدرات روی تستوسترون، منابع کربوهیدارتی را به دو گروه تقسیم میکنم:
1. نشاستهها و سبزیها که شامل سیبزمینی، کدو، چغندر و انواع سبزیها هستند.
2. غلات که شامل گندم، برنج، ماکارونی، ذرت و نان هستند.
اگر هدف شما این است کربوهیدراتهایی که توانایی افزایش تستوسترون دارند بخورید، شما باید بیشتر از کربوهیدراتهای گروه اول استفاده کنید و مصرف کربوهیدراتهای گروه دوم را به حداقل برسانید؛ اما چرا؟
- اکثر غلات حاوی مقادیر زیادی گلوتن هستند. نشان داده شده است گلوتن تأثیر چشمگیری روی افزایش ترشح پرولاکتین دارد. پرولاکتین بهعنوان کاهشدهنده سطوح تستوسترون در نظر گرفته میشود.
- غلات (دستکم از نوع تصفیهشده) بهعنوان عامل ایجاد التهاب در بدن شناختهشدهاند و افزایش التهاب به افزایش سطوح کورتیزول و کاهش سطوح تستوسترون منجر میشود.
این بدین معنا نیست که اگر شما از مواد گروه 2 استفاده کنید خودکشی کردهاید. خیر بلکه به این معناست شما با استفاده از کربوهیدراتهای گروه 1 هم کربوهیدرات موردنیاز بدن را تأمین کردهاید و هم به افزایش سطوح تستوسترون کمک کردهاید.