ROSS MAG

قدرت شفابخش آیوردا : سفری به دنیای طب طبیعی

این دانش بر هماهنگی بدن، ذهن و روح تأکید می‌کند و هدف آن بر روی درمان و پیشگیری بیماری ها است.

ادامه مطلب
خواص بی نظیر سوپرفودها

این مواد غذایی به دلیل تراکم بالای ویتامین‌ها، مواد معدنی، آنتی‌اکسیدان‌ها و سایر ترکیبات مفید، به عنوان خوراکی‌هایی با فواید بی‌نظیر موجب‌ پیشگیری از شیوع برخی بیماری ها شناخته شده‌اند

ادامه مطلب
تقویت سیستم ایمنی با تغذیه ی هوشمندانه !

"چطور میتوانیم سیستم ایمنی خود و اطرافیان را تقویت کنیم؟" ، "کدام مواد غذایی موجب افزایش ایمنی بدن میشوند؟" ، "چرا بعضی ها به نسبت بقیه بیشتر مستعد بیماری هستند؟" احتمالا تمامی این ها سوال های شما هم میباشند . در این مقاله سعی شده است تاثیر بسزای تغذیه بر تقویت سیستم ایمنی مورد بررسی قرار گیرد .

ادامه مطلب
کلروفیل و خواص آن

کلروفیل با خواص فوق العاده ای که دارد این روز ها مورد توجه متخصصین تغذیه قرار گرفته است . احتمالا این روز ها نام کلروفیل زیاد به گوشتان خورده است

ادامه مطلب
9 ماده ی غذایی که خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهند

زمانی که سلول های بدن بیش از اندازه و خارج از کنترل رشد و تکثیر داشته باشند یک توده ی غیر طبیعی به نام تومور یا نئوپلاسم شکل میگیرد که این تومور یا خوش خیم و غیرسرطانی هست و یا بدخیم و سرطانی. از مهم ترین ریسک فاکتور های سرطان استفاده از دخانیات-مصرف الکل-رژیم غذایی نامناسب-فعالیت ورزشی نداشتن و آلودگی هوا را میشود نام برد.

ادامه مطلب
علت های به وجود آمدن سنگ صفرا چیست ؟

سنگ های صفراوی معمولا شامل ترکیبی از آب، کلسترول، پروتئین، چربی، بیلی روبین و نمک های صفراوی می باشد و از عوامل خطرهای ابتلاء به این سنگ ها چاقی و یا تغییرات وزنی سریع و ناگهانی مانند لاغری سریع است .

ادامه مطلب
آیا میدانستید فیبر گلوکومانان موجب کاهش جذب قند و سطح کلسترول میشود؟

گلوکومانان از ریشه ی درخت کنجاک بدست می آید و در جنوبی ترین بخش آسیا کشف شد.این فیبر با احتباس 50 برابری وزن خود آب را جذب کرده و موجب افزایش میل سیری کاهش وزن کاهش قند خون و کاهش LDL میشود.

ادامه مطلب
افزایش متابولیسم با مصرف ویتامین ها و مواد معدنی

متابولیسم به مجموعه ای از فرآیند هایی گفته میشود که طی آن غذای مصرف شده با اکسیژن ترکیب شده و به انرژی موردنیاز بدن تبدیل میشود در نتیجه با انتخابی هوشمندانه میشود این فرآیند را افزایش داد.

ادامه مطلب
تیامین و سلامتی

تیامین یا ویتامین ب1 اولین ویتامین کشف شده در گروه ب میباشد که با تاثیر مثبت خود بر فعالیت اعصاب به نام ویتامین "ضد استرس" معرفی میشود.

ادامه مطلب
چرا مصرف قند باعث تسریع روند پیری و از بین رفتن خاصیت کشسانی پوست میشود؟

مصرف قند سرتاسر با عوارض همراه است از جمله پیری زودرس پوست.طی پروسه ای به نام "گلیکاسیون" قند با اتصال به پروتین های پوستی موجب آسیب به این پروتین ها و در نتیجه کاهش کشسانی میشود.

ادامه مطلب