ROSS MAG

آیا میدانستید فیبر گلوکومانان موجب کاهش جذب قند و سطح کلسترول میشود؟

گلوکومانان از ریشه ی درخت کنجاک بدست می آید و در جنوبی ترین بخش آسیا کشف شد.این فیبر با احتباس 50 برابری وزن خود آب را جذب کرده و موجب افزایش میل سیری کاهش وزن کاهش قند خون و کاهش LDL میشود.

ادامه مطلب
افزایش متابولیسم با مصرف ویتامین ها و مواد معدنی

متابولیسم به مجموعه ای از فرآیند هایی گفته میشود که طی آن غذای مصرف شده با اکسیژن ترکیب شده و به انرژی موردنیاز بدن تبدیل میشود در نتیجه با انتخابی هوشمندانه میشود این فرآیند را افزایش داد.

ادامه مطلب
تیامین و سلامتی

تیامین یا ویتامین ب1 اولین ویتامین کشف شده در گروه ب میباشد که با تاثیر مثبت خود بر فعالیت اعصاب به نام ویتامین "ضد استرس" معرفی میشود.

ادامه مطلب
چرا مصرف قند باعث تسریع روند پیری و از بین رفتن خاصیت کشسانی پوست میشود؟

مصرف قند سرتاسر با عوارض همراه است از جمله پیری زودرس پوست.طی پروسه ای به نام "گلیکاسیون" قند با اتصال به پروتین های پوستی موجب آسیب به این پروتین ها و در نتیجه کاهش کشسانی میشود.

ادامه مطلب
ارتباط بین میکروبیوم های دهانی و شیوع بیماری آلزایمر چیست؟

در صورت جدی گرفتن بهداشت دهان شاهد کاهش چشمگیر باکتری های غیرمفید میتوان شد که در نتیجه ی آن پیشگری از بیماری هایی نظیر آلزایمر میشویم

ادامه مطلب
آیا میدانستید که تعادل باکتری های روده باعث افزایش میل جنسی میشود؟

در روده ی شما بیلیون ها باکتری مفید موجود میباشند که عملکرد مناسب آنها موجب تحریک ترشح هورمون "سروتونین" میشود که موجب افزایش میل جنسی و حس رضایت میشود.

ادامه مطلب
اهمیت تغذیه در سندرم پلی کیستیک تخمدان

PCOS بیماری شایع در خانم ها میباشد که طی این بیماری تخمدان ها مقادیر زیادی آندروژن تولید کرده و در سونوگرافی کیست های ریز متعدد در این افراد مشاهده میشود.علایمی نظیر افزایش وزن و مقاومت به انسولین در بیماران نمایانگر ارتباط مستقیم کاهش وزن با بهبود عملکرد تخمدان ها و به تعادل رساندن هورمون ها میباشد.

ادامه مطلب
کروم و کاهش اشتها

این عنصر شگفت انگیز با اتصال خود به یک الیگوپپتید و تشکیل مولکول "کرومدولین" موجب بهبود عملکرد هورمون انسولین موجب کاهش قند خون و کاهش اشتها میشود.

ادامه مطلب
پری دیابت

در عصری هستیم که به علت افزایش تنوع صنعت خوراکی های ناسالم و مصرف بی رویه ی کربوهیدرات های ساده شاهد افزایش شیوع بیماری دیابت هستیم و این موضوع بسیار نگران کننده هست. اگر قبل از مرحله ی شیوع دیابت یعنی در مرحله ی "پری دیابت" متوجه افزایش قند خون خود بشویم با تغییر سبک زندگی از بیماری دیابت نوع 2 خود را حفظ کرده اید!

ادامه مطلب
پری بیوتیک چیست

برخلاف پروبیوتیک ها که موجودات ریز میکروسکوپی میباشند پری بیوتیک ها نوعی فیبر هستند که فیبر به عبارتی نوعی کربوهیدرات غیرقابل هضم بوده که در عواملی نظیر سیر نگهداشتن بدن نیز تاثیر مثبتی دارد.

ادامه مطلب