ROSS MAG

فوکوزانتین چیست؟وچه تاثیری روی چربسوزی دارد؟

فوکوزانتین، نوعی از کاروتنوئیدهای متعلق به گزانتوفیل ها است، که می تواند از جلبک دریایی قهوه ای خوراکی جدا شود و اخیرا عملکردهای فیزیولوژیکی و خواص بیولوژیکی بسیاری در مورد آن گزارش شده است. مطالعات نشان می دهند که فوکوزانتین می تواند منجر به اکسیداسیون اسیدهای چرب و تولید گرما در بافت چربی سفید شکمی گردد. همچنین فوکوزانتین با تنظیم ترشحات سیتوکین ها، مقاومت به انسولین را بهبود می بخشد و سطح گلوکز خون را کاهش می دهد، در نتیجه می تواند نقش ضد چاقی داشته باشد.

ادامه مطلب
چگونه بیشترین مقدار چربی را در تمرینات بسوزانیم

هدف شما از تمرینات قدرتی هر چه که باشد ،همواره رسیدن به اندامی متناسب لذت بخش است. بهترین روش برای کاهش چربی بدن ، استفاده مناسب از ترکیب تمرینات قدرتی ، قلبی عروقی و رژیم غذایی می باشد.

ادامه مطلب
گارسینیا کامبوجیا

گارسینیا کامبوجیا از خانواده (Guttiferae) ، میوه کوچک مناطق گرمسیری، با قطر تقریبی 5 سانتی متر ، بومی اندونزی،هند،آسیای جنوب شرقی وهمچنین آفریقای مرکزی است واز لحاظ اقلیمی در جنگلهای گرم و مرطوب رشد میکند. از نظر ظاهری شکلی شبیه کدو تنبل داشته و اغلب به رنگ سبز و زرد کمرنگ است.

ادامه مطلب
مکمل فورس کولین

گیاه کولئوس فورس کولی(coleus forskohlii)،گیاهی است از خانواده نعناییان(Lamiaceae)که در طب سنتی هندو(Ayurveda)،جهت درمان بیماریهای قلب و عروق،دستگاه گوارش وسیستم عصب مرکزی مورد استفاده قرار میگرفت

ادامه مطلب
همه‌ی آنچه که باید در مورد کورکومین (زرد چوبه) بدانید

کورکومین رنگدانه زردی است که در زردچوبه وجود دارد. زردچوبه یک گیاه گلدار از خانواده زنجبیل و یک پلی فنول با خواص ضدالتهابی است که توانایی افزایش مقدار آنتی اکسیدان های تولید شده در بدن را دارد. کورکومین و کورکومینوئیدهای موجود در زردچوبه را می توان برای تولید مکمل هایی به کار برد که قدرت بسیار بالاتری نسبت به زردچوبه دارند. در این مقاله ویژگی ها و اثرات کورکومین را بر اساس مطالعات انجام شده تا به امروز به اختصار بررسی می کنیم.

ادامه مطلب
در طول مسابقه چی بخوریم؟

در روز مسابقه باید به سوخت و مایعات توجه ویژه شود. در نهایت، آنچه در طول مسابقات می خورید نباید تفاوت زیادی با آنچه در روزهای تمرین می خورید داشته باشد. متأسفانه، بسیاری از ورزشکاران ...

ادامه مطلب
چه چیزی در حین ورزش و بعد از آن مصرف کنیم؟

با استفاده از دستورالعمل های علمی در تحقیقات در مورد تغذیه و در مورد زمینه های رقابتی در دنیای واقعی، شاهد هستیم که ورزشکاران بیشتر و بیشتر از گذشته عملکرد بهتری دارند. داشتن بدنی از ذخایر کافی کربوهیدرات عامل اصلی موفقیت است. هنگامی که با شدت متوسط ورزش می کنید ، گلیکوژن عضله و گلوکز خون تقریباً نیمی از انرژی مورد نیاز شما را تأمین می کند و چربی ذخیره شده بقیه آن را تأمین می کند.

ادامه مطلب
چه نوشیدنی در هنگام رقابت استفاده کنیم؟

هیدراتاسیون بهتر به معنای عملکرد بهتر است. این بسیار ساده است. من به ورزشکاران پیشنهاد می کنم که در هنگام رقابت نوشیدنی خود را به صورت مداوم و به موقع بنوشند ولیکن نکته ای وجود دارد این است که نباید بیش از اندازه از مایعات حین رقابت استفاده کنند. هنگام طراحی یک برنامه آبرسانی شخصی، شرایط آب و هوایی یا زمین و همچنین شدت فعالیت را در نظر بگیرید. باید بگویم که هیچگاه یک نوشیدنی جدید را در روز مسابقه بر روی خود امتحان نکنید. در حالی که پیشنهاد می کنم در روز های تمرین از استراتژی های مختلف و نوشیدنی های ورزشی استفاده کنید

ادامه مطلب
چه نوشیدنی را بعد از تمرین بنوشیم؟

تا زمانی که یک تمرین حرفه ای را انجام نداده اید و عرق نکرده اید، برای شما دشوار است که بدانید چه مقدار سدیم و مایعات از طریق تمرین از بدن خود از دست داده اید. با این حال، باید گفت که دستورالعمل های مفیدی وجود دارد که باید آنها را دنبال کنید. برای بازیابی کامل از مایعات و الکترولیت های از دست رفته بعد از تمرین، شما باید 24 اونس مایعات به ازای هر کیلو آب از دست رفته استفاده کرد. ...

ادامه مطلب
مکمل و گیاهان دارویی تاثیر گذار بر سیستم ایمنی بدن

مطالعات نشان داده اند كه کووید 19 نتیجه عوامل التهابی، ضعف سیستم ایمنی و عملکرد ویتامین ها و مکمل های غذایی شناخته شده است. اگرچه طیف گسترده ای ...

ادامه مطلب